Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chce sa mi plakať...

...EmO is my life! I hate myself! I wanna die!

...a to len preto, že som si pri vyberaní kontaktných šošoviek nešikovne bodla do oka. AU! Ale čo už...som na to celkom zvyknutá, aj keď slzičky sa hrnuli prúdom...

Dneska som si pozerala profily pár ľudí a našla som aj niekoľko tzv. "emo kids"...keď som si prečítala, čo tam popísali, tak ma skoro trafil šlak. Myslela som si, že "emáci" majú v hlave aspoň trochu zdravého rozumu. Netvrdím, že všetci sú takí, nebudem ich hádzať do jedného vreca, ale tých, ktorých profil som si čítala boli stelesnená úbohosť a dementnosť. Akože sorry, ale keď niekto niekomu napíše: "už sa teším keď sa stretneme, spoločne si poplačeme a pojdeme na cintorín a spoločne si pokrvácame na hroboch" a ten mu na to odpíše: "už sa na to veľmi teším, neviem sa dočkať ako sa vyplačem na tvojom ramene." tak to nie je normálne...ani nenormálne...je to niečo oveľa stupídnejšie. Ani to neviem popísať. A to som ešte nepoužila ten spôsob reči aký tí "emáci" použili...niečo ako prehnané zdrobneniny a šušlanie...ŠUŠLANIE!!! OMFG, kde sa to tento svet uberá!!! Oni sa aj fotia pri tom ako sa režú (btw...nie vertikalne...tak, čo potom tvrdia, že chcú umrieť, keď si robia len povrchové škrabance) Dokonca všetci tam svorne tvrdili, že nenávidia svojich rodičov (jedna baba sa vyjadrila, že ich nenávidí, lebo jej nedovolia nahlas počúvať jej obľúbenú skupinu My Chemical Romance), lebo ich nechápu (a kto by mal takých magorov chápať?!...iba rovnako chorí ľudia) a že ich najlepšou a jedinou kamarátkou je žiletka!!! Všetci chcú umrieť a nenávidia samých seba. WTF?! Keď chcú tak veľmi umrieť, tak na čo čakajú? Keď sú tak zmučení životom, tak nech to ukončia a neterorizujú nás ostatných (s mozgom v hlave, ktorý neslúži len ako radiace centrum) svojimi prihlúplymi, strašne dramatickými kecami! Zbytočne z huby vypúšťajú samé bullshity a robia zo seba sick loosers!!! Viem, že som to napísala veľmi tvrdo a agresívne. Ale tak to teraz cítim a nemám silu sa krotiť. Proste sa mi toto celé zdá ako total shits!


About me | stály odkaz

Komentáre

  1. kazdy zije v tom svojom svete..
    no comment
    publikované: 11.09.2007 23:27:38 | autor: certica (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. A co prosim ta mas
    proti hovnam?? Chces urazat Krakenov? To ti neradim.. Moze sa lahko stat, ze nastane krakenia vzbura.. pozor na to :)))))
    publikované: 11.09.2007 23:52:52 | autor: KakaoCinky (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ale no..
    natalka mnoja.. my niesme az taki ako pyses.. prehanas moja.. cwo je totho za clanhok? si zlaaah..
    publikované: 12.09.2007 06:09:33 | autor: Pierre a.k.a Emo Kid (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. btw..
    uz sa tesimkam ked si najblizsie poplackame..

    Do worry, be emo!!!
    publikované: 12.09.2007 06:18:15 | autor: Pierre a.k.a Emo Kid (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Vobec ste nepochopili...
    ...co tym chcem povedat. Ja nemam nic proti emo. Mne sa istu dobu ten styl zdal velmi zaujimavy a jedinecny, az kym z neho ludia nezacali robit TOTO. Ja netvrdim, ze vsetci su taki, ale tie profily, na ktore som narazila boli fakt sila...A tento blog je na to, aby som sem pisala svoje pocity a to, co si myslim. Preto vznikol tento kratky agresivny clanok. Viem, ze som velmi zla, ked to pisem, ale nebudem sa tu hrajkat zo slovickami a napisem radsej to ako to vazne je.
    A ty pierre!!! Ty sa radsej ani neozyvaj!!! Dneska ked ta stretnem v skole tak ta fakt uz prerazim!!! A potom si pojdem zaplakat nad tvoj pohreb, aby som ta nastvala este aj po smrti!!!
    BTW...nemam nic proti krakenom:D:D:D Lenze clovek uz nemoze ani nadavat...jeden kamarat mi dava hodinovu prednasku, ked mi z ust vyleti nadavka typu: krava, svina, tela.... A ty kvoli hovnam:D No tak toto uz co je?:D:D:D
    publikované: 12.09.2007 07:02:55 | autor: Kaena (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no mne
    Emo pride dooost dooost zvlastny styl, tak sa radsej vyjadrovat ani nebudem:D
    publikované: 12.09.2007 12:32:54 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Kaena
    ale mna ber z nadsazkou :)
    publikované: 12.09.2007 14:44:19 | autor: KakaoCinky (e-mail, web, autorizovaný)
  8. to je tak
    asi v kazdom style chvilu je normalny.. potom sa zacne byt popularny a posaleju sa za nim male deturence ktorym nic nechyba a trpia kazdy druhy den "depkami" pricom ich zivot este ani nevypliskal... a co su krakeni?
    publikované: 12.09.2007 20:43:11 | autor: lemon-ko (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Pozri si moj clanok o Krakenoch a zistis, co
    su krakeni... ver mi, kazdy den sa s nimi stretavas... :)
    publikované: 12.09.2007 20:54:06 | autor: KakaoCinky (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014