Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chiasm

...pravdepodobne moja obľúbená speváčka...
 No, je to vlastný voľný preklad, takže sa tam mohla vyskytnúť nejaká chyba, ale hádam je to správne. Tak, Chiasm som spoznala vďaka úplne úžasnej hre Vampire The Masquerade Bloodlines (ktorú momentálne tu pri mne drtí moja sestra na notebooku), jej pieseň Isolated totiž hrala v clube The Asylum v Santa Monice. A ja som si ju zamilovala a nakoniec sestra stiahla dva jej CD... A odvtedy ju zaraďujem medzi svoje naj, pretože je vážne dobrá. Jej hudba ma jednoducho oslovila a to som ja taký štýl nikdy nepočúvala...

 Chiasm

Tento „dark electro“ projekt má na svedomí sólová speváčka pochádzajúca z Detroitu, Emileigh Rohn, ktorá sama píše, programuje, mixuje, produkuje a robí hudbu. Jej umelecké meno je Chiasm.

Prvý demo album „Embryonic“ sa dostal do sveta v roku 1998 a Chiasm bola zapísaná do „COP International records“ v roku 1999. Jej debutový album pomenovaný „Disorder“ vyšiel v roku 2001 a pieseň „Isolated“ bola uvedená v Paramount/CBS's television show "Navy:NCIS" takisto ako aj v PC hre "Vampire:The Masquerade -Bloodlines". V roku 2003 COP vydal jej remixový album „Divided We Fall“. Jej ďalší album „Relapse“ bol vydaný v júni 2005 a najnovšie CD, dostupné na iTunes, ktoré sa volá „Prefrontal“, v roku 2006.

Emileigh je pyšná na to, že nad svojím projektom má plnú kontrolu a na vytváraní svojej hudby sa podieľa od začiatku až do konca. Je známa vďaka remixom a spolupráci s inými umelcami. Práve pracuje na svojom ďalšom albume „Reform“, ktorý bude dostupný v tomto roku (2007).

 

Viac informácií môžete nájsť na www.chiasm.org

 



Singers & Groups/Speváci & skupiny | stály odkaz

Komentáre

  1. vtmb rules
    a tie pesnicky sa do tej hry dokonale hodili..

    Gangrel rules them all!
    publikované: 28.10.2007 11:40:09 | autor: pierre (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Čudáčka...
    ...podľa mňa.
    Ale jednoznačne cool.
    publikované: 04.11.2007 21:04:24 | autor: LadyOfDarkness (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014