Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Full Metal Panic

...najlepší (dá sa povedať aj jediný) anime seriál aký som videla!!! Je to naozaj skvelé a vtipné;) ODPORÚČAM!!!

FULL METAL PANIC

Full metal Panic, uz len názov naznačuje, že to asi nebude romantická komédia, ale bude mať toto anime niečo spoločné s bojmi veľkých Mech-warriorov...

Mithril je japonská tajná agentúra, ktorá má za úlohu bojovať proti rôznym teroristikým skupinám a organizáciám (ako už býva zvykom, sú to ruské teroristické skupiny), pretože má najlepšie vybavenie na svete, jednak sú to obrovské Mech-warriory, nedosiahnutiteľná ponorka Toy Box a iné tajné technológie. Táto agentúra, kedže je najlepšie vybavená proti teroristom, má vynikajúce skúsenosti s bojmi každého typu, preto dostáva hlavne veľmi zvlášte prípady, ktoré by nikto iný nezvládol.

Jedna z úloh tejto agentúry je ochrániť mladú japonskú študentku Kaname. Môže sa nám to zdať čudné, že takáto veľká agentúra má ochraňovať jediného človeka, lenže ak je tento človek whisper (tj človek ktorý pozná Black technology- Tmavú technológiu), je veľmi dôležité, aby sa ho nezmocnila nejaká iná organizácia, ktorá by ho mohla zneužiť.
Chidori Kaname si žila normálny život, študovala na strednej škole, až pokým do jej života nevstúpil 17 ročný seržant Sagara Sousuke, ktorý bol poverený  Mithril-om na ochranu Kaname ( Kaname- patrí medzi whisper). Sagara je vojakom od malička, v armáde slúži už od svojich 9-tich rokov a je dokonale vycvičený profesionál, ktorý všetko dokáže vyriešiť s chladnou hlavou. Jeho úlohou je chrániť Kaname pred nebezpečnými teroristami, ktorí sa jej chcú zmocniť. Má to však jeden menší háčik, Kaname sa o „svojej ochranke“ nemôže dozvedieť. Týmto pádom vzniká v príbehu množstvo komických a veľmi ťažkovysvetliteľných situácii. Seržant Sagara to má ešte o to viac sťažené, pretože je vojak od kosti a nám pripadajúce narmálne veci sú pre neho španielskou dedinou. Jeho jedinou záchranou bude jeho nový spolužiak Kazama Shinji, ktorý je obrovským fanatikom do vojenskej technológie, takže si budú nadmieru rozumieť.

Full Metal Panic, je príjemné oddychové anime, ktoré sa oplatí pozrieť už len z toho dôvodu, že sa tu prelínajú komické situácie s vážnymi, napínavými a dokonca aj romantickými scénami. Celý príbeh je veľmi dobre doladený dobrou kresbou a hudbou...

Zdroj: http://www.animedream.sk

 


Full Metal Panic | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014