Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

James Marsters

...jeden strašne cool týpek...

 JAMES MARSTERS

 

Meno: James Weasley Marsters

Dátum narodenia: 20 augusta 1962

Miesto narodenia: Greenville, California, USA

Výška: 184 cm

Znamenie: Lev

Čínske znamenie: Tiger

seJames Marsters sa stal veľmi obľúbeným medzi fanúšikmi na celom svete, keď hral divokého a populárneho Spika, punkovo gotického upíra v rovnomernom televíznom seriáli Buffy, premožiteľka upírov. Po šiestich sériách v Buffy pokračoval vo svojej roli Spika v spin off od Buffy... seriáli Angel.

Vyrastal v Modese, v štáte Kalifornia. Už v troch rokoch sa rozhodol stať hercom. Aj napriek tomu, že ho tiahne skôr k divadlu. Prácu v Buffy si nemohol vynachváliť.. Hlavne si obľúbil násilnícke scény a v žiadnom prípade sa nenecháva zastupovať pri natáčaní kaskadérmi. K filmom, v ktorých hral patrí Winding Roads, House on Haunted Hill a Chance, ktorý režírovala jeho herecká kolegyňa Amber Benson. Najnovším filmom, v ktorom sa objavuje je film Cool Money. Objavil sa tiež v seriáloch ako Andromeda a Millennium. Koncom roka 2005 začal hrať v teenegerskom seriáli Smallville.

Počúva všetky druhy hudby od Raiohead až po Sexpistols. Jeho vzhľadu dodávajú na exotickosti dve jazvy: Prvá na ľavom obočí od doby, keď bol prepadnutý v New Yorku, druhá na ľavej nohe je na pamiatku na detstvo. Záhradný odstrekovač môže byť nebezpečnou hračkou hovorí James. Medzi jeho záľuby patrí prechádzky púšťou. Hrá na gitaru, spieva, maľuje a píše. Ako o sebe sám hovorí, je nočný vták. James je ľavák a súčastnej dobe býva v Los Angeles.

Keď nepracuje, rád sa venuje svojej obľúbenej činnosti hraniu na gitare, alebo pozeranie futbalu, avšak veľkú časť svojho času trávi na pláži so svojimi priateľmi, poprípade synom. Pláž si teraz môže naplno užívať, keďže počas natáčania Buffy mal prísne zakázané „slnenie“ z dôvodu jeho role upíra.. Nevyzeralo by dobre, keby bol upír opálený.

James je tiež výborný spevák a taktiež píše piesne, 2 roky účinkoval ako frontman skupiny Ghost of the Robot. Po dvoch rokoch sa James rozhodol osamostatniť a nahral album Civilized Man.

zdroj: http://www.filmklub.sk


Actors/Herci | stály odkaz

Komentáre

  1. i love you james
    milujem jamesa.....a poznam ho!!!!!!;)
    publikované: 23.09.2007 13:28:49 | autor: ja len ja... (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ja mám radšej
    Alexa Turnera :) a Erika Truffaza a Eda Harcourta.. a tak :)
    publikované: 23.09.2007 13:53:55 | autor: pierre (e-mail, web, autorizovaný)
  3. James...
    ahoj mas to tu o Jamesovi celkom dobre ak chces tak sa mrkni na moju stranku mam nieco ako Jamesov slovesky fanclub...mam ju uvedenu v kolonke web...ale stranka je este nie uplne dokoncena ale uz pomaly bude mam tam dost fotiek i clankov o Jamesovi,o postave Spikea a tak.
    publikované: 26.10.2007 19:04:52 | autor: tinushqa (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. very good actor :)
    james is very very gooooooooooooooooooooooooood actor!!!!!!!!!:)
    publikované: 28.11.2007 17:36:15 | autor: Aňa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014