Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Konečne!

Mám doma 2-CD Darrena Hayesa: This Delicate Thing We´ve Made!!!

Konečne!

Po dlhom čakaní (vyše roka) ho mám konečne doma;). Sestra ho bola včera vyzdvihnúť z obchodu, kde si ho nechala objednať. Už som sa nemohla dočkať, kedy si konečne vypočujem celý jeho obsah, pretože doposiaľ som poznala len také chuťovky ako: Words, Step into the light, Who would have thought, On the verge of something wonderful, Neverland, Me myself and I alebo Sing to me...
Teraz už mám pokope všetkých 25 piesní, ktoré obsahuje Darrenove nové 2-CD. Musím povedať, že chlapec sa vážne vybláznil. Elektronika tam rozhodne nechýba, práve naopak, poriadne to tam "pulzuje":). Darren nesklamal, jeho texty sú opäť niečo jedinečné a nádherné. Neostáva mi nič iné ako chváliť, chváliť a zase len chváliť:).
A ešte dodatok: Je vidno, že Darren je konečne šťastný. Jeho predchádzajúce CD The Tension And The Spark vo mne evokovalo skôr pocit, že bol smutný a nešťastný. Je badateľné, že hudba je pre neho extrémne dôležitá, keď z nej človek dokáže vycítiť jeho emocionálne rozpoloženie:).



PS: Pre tento album existuje aj poznávacie znamenie - Papierová labuť:) - tá sa vyskytla zatiaľ v každom jeho klipe...

About me | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014