Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ľudia, ktorí mi zasiahli do života. A bez ktorých by som bola nikto.

Stručná charakteristika mojich kamošiek;)...

Vynechám ľudí, ktorí tvorili moju minulosť a budem sa venovať len tým, ktorí sú prítomnosťou. Začnem od úplného začiatku.

Queia (Anka:)) - na základnej sme bývali najlepšie kamošky (chodili sme spolu aj do škôlky:)). Teda aspoň sme to tak brali. No podľa mňa sme nimi nikdy neboli. Bolo to proste len o tom, že každý mal najlepšieho kamoša a my sme boli najčastejšie spolu, a tak sme to tak brali... Vždy sme si rozumeli, ale často to medzi nami škrípalo. Ale ako sa vraví, hádky upevňujú vzťahy. A stalo sa. Odrazu sme sa prestali nazývať najlepšimi kamoškami, netrávili sme spolu toľko času a veci sa zmenili. Ja som sa dostala na Gymnázium vo Zvolene a ona na Francúzske bilingválne gymnázium do Banskej Bystrici. Stalo sa to, že sme si začali byť vzácne. Teda aspoň pre mňa je teraz Queia veľmi vzácna. Aj keď každá robíme niečo iné, vždy sa máme o čom baviť a som s ňou veľmi rada. Veď s kým by som mala zdieľať svoje morbídne a pesimistické myšlienky ak nie práve s touto super osôbkou? Je to naozaj poklad a veľmi ju ľúbim;).

Lillian (Lucia) - taktiež som s ňou chodila na základku. Bližšie sme sa spoznali až v 8-9 ročníku, čo ma mrzí...V deviatke sme spolu sedeli v prvej lavici oproti katedre a vtierali sa učiteľom ako sa len dalo:D:D:D. Ale nieee....len nám to tak pripadalo...zistili sme, že tí čo sedia v prvých laviciach nemôžu za to, že ich učitelia tak obľubujú. Proste sa to stane;). A tak sme spoločne bývali svedkami toho, aký neporiadok dokáže mať učiteľ v kabinete, pretože všetko čo bolo treba doniesť a spraviť sme vyfasovali práve my. Samozrejme, proti našej vôli. Ale čo...nebudeme sa predsa búriť, že? Nech majú ostatní tú klamlivú predstavu, že sme slušné a zodpovedné baby:). Prežili sme toho spolu celkom dosť, kopu trapasov, zapletitých situácii, výmenu názorov a aj úžasných spoločných chvíľ. No lenže Lill odišla na internát do Martina, pretože ju prijali na Anglické bilingválne gymnázium do Súčan. A naše cesty sa rozišli. Veľmi sa nestretávame, nemáme sa poriadne o čom baviť a sme si akési cudzie. Jediným spôsobom ako komunikovať je mobil, alebo internet. A to tiež len cez víkendy. Bohužiaľ....:(

Betka - je úžasná baba. Viem, nepoznám ju dlho, predsa len spoznali sme sa na strednej (a ja som prváčka), ale za tú dobu som na jej tvári nevidela nič iné okrem úsmevu. A to jej závidím. Všetko berie s neuveriteľnou ľahkosťou a z ničoho nerobí vedu. Nemá zábrany povedať niekomu čo si o ňom myslí, prípadne to naznačiť, aby ho neurazila;). Taktiež má straaaaaašne veľa energie, ktorú spolu chodíme vybíjať pomocou behu;). Nemusím sa báť, že by bola naša konverzácia na bode mrazu, pretože ona je veeeeľmi ukecaná. Čo si na nej nesmierne cením, pretože ja nie som veľmi spoločenská. Mimochodom...Betka má úplne úžasného hafana – Daisy. Proste zlatý človiečik;).

Peťa (Mrs. Reynolds/Townsend/Perez/Bettany) - ju som spoznala už na základke. Chodili sme spolu na zdravotnícky krúžok (niežeby sme sa na ňom niečo naučili:D aj keď ona tvrdí, že je z nej hotová zdravotníčka) a už tam mi bola veľmi sympatická. Peťa už na prvý pohľad pôsobí veľmi milo a môžem slobodne vyhlásiť, že dojmy neklamú. Je veľmi zlatá, o hudbe a chlapoch  sa dokážeme baviť celú večnosť...no aj tá je pre nás krátka;). Jej vyjadrovanie nepostráda iróniu, takže si skvelo rozumieme...pretože existuje len málo ľudí, ktorí chápu môj náznak sarkazmu...Ja som totiž irónia sama o sebe:D. Takže som veľmi vďačná, že sme spolu v jednej triede. A na záver...POSYP SA BUCHTA!!!

Peťa (Kosť;) - je strašne zlaté dievča;). Mám ju veľmi rada...tiež dokáže byť pre niečo taká zapálená ako ja...napr. seriály. O tých sa dokážeme baviť veľmi dlho....rozpitvávame celý dej a zúfame nad osudmi hlavných hrdinov (teraz mám na mysli Prison Break:D). Taktiež vám môžem povedať....tá vie dobre hrať urazenú:D Z toho vyplýva, že ju strašne rada podpichujem...no čo už...som zlááá....Dokážeme spolu dokonale ohovárať profesorov;) - to nám veru ide:D. Skrátka, je to skvelá baba:).

Kika - je stále usmievavá baba, veľmi milá a priateľská. Je veľmi ochotná, pretože mi zohnala rozprávočku, ktorú som zháňala už roky:). Je síce tichá a trošku utiahnutá, no keď niečo povie, tak to stojí za to;). Myslím si, že Kika nedokáže niekoho nenávidieť, na to je až príliš skvelá;). Taktiež je veľmi múdra - ťahám z nej rozumy ako sa len dá:D. Jednoducho dokonalý tvor;).

Zuzka - väčšinou sa bavíme len na informe, no keď už rozprúdime debatu, stojí to za to;). Zuzka je asi jediný človek v triede, s ktorým sa môžem porozprávať o Eragonovi a Eldestovi (jedny z mála kníh, ktoré sa mi dostali pod ruku). Taktiež možno budeme kolegyne, pretože ona chce byť veterinárkou a ja kynologičkou. Takže snáď budeme študovať na rovnakej výške;). Čo by bolo super. Zuzka má veľmi rada zvieratá a zaujíma sa o prírodu. Dokáže o svojom psíkovi rozprávať s takou lásku, že som si jej Tinku obľúbila už len z jej historiek;). Je to veľmi milá baba.

Števka -  je to veľmi dobrá baba. Povedala by som o nej, že je celkom rázna, pretože dokáže vyjadriť svoj názor a nenechá si skákať po hlave. To na nej veľmi oceňujem;). Taktiež je veľmi milá a priateľská;). A jej vášeň pre delfíny sa celkom zhoduje s mojou vášňou pre vlkov;). V skratke, mám ju rada a dobre si rozumieme.

Vera - je baba, ktorá má srdce na správnom mieste. Miluje zvieratá a strašne trpí, keď sa im ubližuje. To je podľa mňa nádherná vlastnosť, pretože aj ja to neznášam. Má cool štýl, čo sa týka obliekania...dalo by sa povedať, že podobný ako ja, až na to, že ona je mu stále verná (vždy nosí čierne nohavice,čierne tričko a rukavice...niečo do punku).Taktiež je asi jediná baba v triede, s ktorou môžem pokecať o úžasnej PC hre - Warcrafte;). Cool osôbka.

Zlatka (moja drahaaaa) -  v podstate ju poznám len chvíľu, ale zdá sa mi, že je v mojom živote už celú večnosť;). Možno to bude aj tým, že sme rodina. Ale to jej len detail:D. Zlatka je veľmi super baba a patrí medzi tých ľudí, ktorí rozumejú mojej irónii;). Dá sa povedať, že máme podobné záujmy...celé hodiny dokážeme písať RPG a je to naozaj úžasné. Tiež dokonale rozumie mojej posadnutosti upírmi a vlkolakmi (podobne ako Peťa Reynolds/Townsend/Perez)...a samozrejme ani debata o chlapoch nie je na bode mrazu:D:D:D. Taktiež môžem slobodne vyhlásiť, že je to génius;). Ešte som neprišla na niečo, čo by nevedela.....ALE JA NA TO PRÍDEM!!!:D Som vďačná za to, že som ju mohla spoznať, pretože neviem, čo by som bez takej skvelej baby robila;).


About me | stály odkaz

Komentáre

  1. :PP
    zena ;) to bol ten najkrajsi titul aky mi kedy niekto dal :DDD
    a o ironii? no jasnee,sak ta je nasa :P
    publikované: 23.03.2007 18:25:30 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aale
    tolko chvaly na moju osobu si ani nezasluzim..pocuj..si to tu dajak riadne rozbehla...som rada ze som ta nan ukecala...a pockaj ked ja napisem o tebe na moj blog..sorry ze som sa k tomu nedostala...ale chcem tam napisat pre teba nieco originalne a kraaasne:)))kiss love ya
    publikované: 23.03.2007 19:43:34 | autor: aurka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hej!
    pocuvaj ma,Reynolds/Townsend/Perez a bettany je de??? :DD
    publikované: 25.03.2007 16:23:55 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Kari;)
    zena.....ved ale nemozes mat vsetkych!!! bud mi vdacna za to, ze som bola taka ochotna a dala ti reynoldsa, townsenda a pereza!!! Tak sa laskavo nestazuj:D...savvy?:D:D:D
    publikované: 25.03.2007 19:45:44 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ehm...
    Cuvaj, Nanushiq, ti dam, ze cudzie, ved co nedobehnes za mnou do Martina? :DDD Ta budem cakat kedykolvek si len povies :D Inaq, cez velkonocne prides pozriet hava, vies o tom, vsakze? V stvrtok sice nemozem, ale piatok je cely celucicky tvoj :D Pripadne sobota nedela a pondelok tiez, az kyn nepojdem na vlak :D
    Btw. hlasim novy clanocek, som po vecerox na intraku pisala :D

    Have a nice dniiiiq, pa (L)
    Lillushiq :DDD
    publikované: 30.03.2007 08:44:17 | autor: LittleCube (e-mail, web, autorizovaný)
  6. milaaasik!!
    zlato nevim co dodat!! ano komentare nie su moja silna stranka a napisala by som u iba dake blbosti tipu " aj ty si super osobka, s ktorou je sranda" alebo podobne sentimenty, takze komentarik radsej vynecham =P ale aj tak chcem aby si vedela, ze mas v mojom srdiecku tiez svoj miestecko a aj daisinka ta ma v....srdci :D do pipiny ten sentiment tam predsa je!! nooo co uz =P lepsiu person na beh si nevim ani predsavit!! dufam, ze nam to pomoze na iste...partie!! :)
    publikované: 30.03.2007 10:28:00 | autor: bebulka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014