Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sagara Sousuke

...Sagara je moja obľúbená kreslená postava!!! Je to úplne úžasný týpek, ktorému sem-tam nedopaľuje tak akoby malo:D A to je na ňom skvelé...je paranoidný, ostražitý a podozrievavý...Dalo by sa povedať, že vo svojom rajóne je borec, ale akonáhle sa infiltruje na strednú školu stáva sa tak trochu natvrdlým;)...

  SAGARA SOUSUKE

   

 

 

Sousuke Sagara je 17 ročný vojenský špecialista, ktorý slúži v armáde už od svojich 9-tich rokov.  Dokáže všetko vyriešiť s chladnou hlavou. Pracuje pre tajnú organizáciu MITRIL, ktorá ho pridelila k ochrane stredoškoláčky Kaname Chidoriho, ktorá je rázna a ( povedzme si to úprimne) neoplýva nežnosťou a krehkosťou mladej teenegerky. To mu samozrejme dosť sťaží situáciu.Sousuke je totiž magnet na problémy a všade vidí spiknutia (napr. pri svojej školskej skrinke našiel vlas a usúdil, že ho chce niekto zabiť. A tak namontoval na skrinku bombu a...).  V jeho okolí sa našťastie vždy nachádza stará známa Kaname Chidori, ktorá ho vždy dokáže svojim papierovým vejárom patrične uzemniť (doslova). Aby mohol Sousuke úspešne zvládnuť svoju úlohu, bude sa musieť stretnúť s mnohými nepriateľmi zo svojej minulosti aj súčasnosti. Ale najťažšie asi na tejto misii je fakt, že Sousuke sa musí infiltrovať medzí stredoškolákov a musí hrať a žít život obyčajného stredoškoláka, čo nie je veľmi ľahké pre človeka, ktorý „vyrástol“ na vojnovom poli, nikdy nepoznal mier, a tak je pre neho pojem „normálnosť“ trošku skreslený..


Full Metal Panic | stály odkaz

Komentáre

  1. kaena
    Sousuke oooohhhh :DDD zena :P
    publikované: 05.04.2007 10:34:56 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. OH!
    Sagara Sousuke je ten NAY NAY NAY kreslený chlap, akého poznám!!!
    publikované: 08.04.2007 15:58:14 | autor: LadyOfDarkness (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. mnam
    vyzera ako matt bellamy, uzasne
    publikované: 17.09.2007 12:15:24 | autor: muse cvok (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. NAJ
    najlepsia animovana postava. uzasny je. ja sa na nim furt rehlim, najlepsie je ked ho kaname zbije tym vejarom. chudak ale titoi dvaja (kana-chan a gara) sa k sebe neskutocne pridaju!
    publikované: 27.06.2009 20:11:18 | autor: Yunie-chan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014