Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vampire The Masquerade Bloodlines - videos

...some videos...

 

 VAMPIRE THE MASQUERADE BLOODLINES

Videos

 

Tak, tu je nejaký ten trailer k hre. Je vážne dobrý. Páči sa mi to spracovanie a hudba, ktorá tú atmosféru geniálne podtrhne.

Tu je intro k hre. Našla som taký, kde vystupujú obe moje postavy. Asi som vysadená na Tremere, lebo obaja sú z toho istého klanu (no plánujem si zahrať aj za Nosferata). V tomto intre ide o to, že strávite noc s jedným fešákom;) a ten vás premení na upíra. Čo bola chyba, lebo ľubovoľne meniť ľudí na upírov je zakázane. Preto si po vás prídu stúpenci princa LaCroixa (*IN LOVE*) a odvedú vás k nemu. Keď sa dostanete do divadla, kde sú aj ostatní upíri z rôznych klanov, princ tam vedie monológ:). Má tak nádherný hlas - ale to sem asi nepatrí. Dá zabiť vášho stvoriteľa ale vás ušetrí.  Rozhodne sa, že si vás nechá ako svojho agenta (resp. poskoka) a vyšle vás do Santa Monicy - tam sa to všetko začína.

Video kde vystupuje Gary (hneď prvý ksicht, ktorý uvidíte), Jeanette ("Bitch with dress of schoolgirl" To je tá s dvomi blond copmi, oblečená ako "školáčka"), Mercurio (dobitý ujo pohodený na gauči), Fat Larry (ten tučný černoch s afrom a žltým tričkom), Velvet (červenovláska oblečená dosť sporo) a Venus (čiernovláska). Tie ostatné postavy, čo tam pobehujú sú týpci, za ktorých môžete hrať)

 

Tu Gary predstavuje všetky klany - Brujah, Gangrel, Malkavian, Nosferatu, Toreador, Tremere a Ventrue.


Vampire The Masquerade Bloodlines | stály odkaz

Komentáre

  1. Oh, yeah...
    VtMB je jedna z naj hier, aké poznám... ale je úplne zbytočné to písať, lebo to vieš;).
    Ten trailer ozaj nemá chybu, strašne sa mi páči tá hudba. Čo sa týka tvojej "obsession" na istom princovi, môžem napísať len toľko:
    "Forgive me, ale nič netreba preháňať. Síce má takmer dokonalý hlas - dobre vieš, že sa som viac na ehm, tremerského regenta;)) - ale aj tak ho budeš musieť zabiť, tak sa radšej odmotaj.
    publikované: 04.11.2007 21:01:38 | autor: LadyOfDarkness (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014