Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vampire The Masquerade Bloodlines

...základné info o (uplne úžasnej) hre...

Vampire The Masquerade Bloodlines

O čo vlastne ide???

 

Žáner:  RPG, Akčná

Dátum vydania:  16. November 2004

Stránka hry:  www.vampirebloodlines.com

Výrobca:  Activision, Troika Games 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines nadväzuje na slávnu tradíciu spoločnosti White Wolf. Jedná sa o nové dobrodružné RPG, kombinujúce intenzívne boje v štýle tradičných FPS s otvoreným, nelineárnym svetom, s prepracovaným vývojom postavy a s pútavým dejom. Tento titul vás vrhne do temného a drsného podsvetia moderného Los Angeles plného upírov. Stanete sa dieťaťom noci a budete komunikovať i bojovať ako so smrteľníkmi a aj s ostatnými stvoreniami temnôt, k čomu vám dopomôže obrovské množstvo upírích síl, schopností a vedomostí.

Zdroj: www.cheaty.sk


Vampire The Masquerade Bloodlines | stály odkaz

Komentáre

  1. :DD
    fakt nevikm co ine na to povedat!! je to paradna hra!! =P ako im tam vysavas tu krv, a ten sposob zabijania!! =P noo proste spica!!
    ale akoze ja fakt nie som ziadny morbidak alebo coo!! hej?? si nemysli...ved ty vies!! =)) ale v tejto hre by to bez toho neslonoo!!
    publikované: 09.05.2007 19:38:50 | autor: baetushka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. vtmb
    Keby len to a este k tomu ten skvely prepracovany pribeh s 5 moznymi koncami. Mimochodom ked uz sme pri morbidnosti tak schopnosti tremere su fakt morbidne. Mozes niekoho donutit aby vracal krv alebo sposobiot ze mu krv v tele zovrie a zacne mu bublotat koza a potom sa rozleti na kusky
    publikované: 17.09.2007 09:52:23 | autor: strauss (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014