Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jared Leto priznal, že je gay!!!

...prečítajte si to a pochopíte:D...

JARED LETO (30 seconds to Mars) PRIZNAL, ŽE JE GAY!!!

Okej, takže na úvod len toľko, že som nemala v pláne sem o tom písať, ale keď som si to prečítala na tomto blogu, tak som neodolala a napísala to sem. Pre tých, čo si to chcú prečítať tu máte link na ten blog:  http://malegrams.blog.cz/0610/herec-jared-leto-priznal-ze-je-gay

Píše sa tam, že Jared Leto pre hlasovú stanicu AIM priznal, že je gay. Že vraj to na seba povedal v záchvate úprimnosti. Citujem: "Poviem vám niečo exluzívne, čo z mojich úst nikdy verejne nezaznelo," podpichoval moderátora herec. "Som gay. Naozaj!" povedal vzápätí.

Tu naozaj platí to, že ľudia spravia z komára somára. Všetko čo sa v tom článku nachádza, je vytrhnuté z kontextu, čiže to dáva iný význam. Pravda je však taká, že Jared to povedal zo srandy a každému človeku, ktorý nepostráda riadiace centrum - mozog, by to došlo. Jared sa taktiež vyjadril: "Keď sa začne diskutovať o tvojej sexuálnej orientácii, vieš, že si slávny."

Je sila, aká trocha stačí nato, aby z toho ľudia spravili veľkú vec. A hlavne keď bolo úplne jasné, že to Jared povedal zo žartu...;)

A aj keby bol homosexuál...no a? Je to jeho vec, mne osobne by to ani nevadilo. Veď to, že by bol gay by sa neodrazilo na jeho hudbe ani hereckých výkonoch, tak neviem, čo ľudia toľko riešia...Ale bez drbov by sa svet asi nezaobišiel;)...


Singers & Groups/Speváci & skupiny | stály odkaz

Komentáre

  1. ale ale!!
    HMMM!! takze troska uprimnostio na uvod....mna gayovia casto pritahuju viac ako hetero....takze asi tak!! :D seriozne!! takze keby to bola pravda...nooo uz ma to aais preslo, lebo to so mnou neurobilo viac!! =))
    ale ten bulvar sa vsetkeho chyta a robi z toho neviem aky trhak!! aa jaredkov humor na to doplatil...ale zase nie az tak..hadam...:D myslis ze sa to vyjasnilo potom??
    publikované: 13.05.2007 18:24:04 | autor: babetuska (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Zlato...
    ...ten zachvat uprimnosti si si mohla odpustit:D Myslim, ze sa to nevyjasnilo, lebo mnohi ludia (teda hlavne popletene fanynky) maju hysak, ze je gay :D Ale tak, mne by bolo jedno keby bol...ved je to jeho vec...mna len pobavilo, ake "haló" vyvolal ten jeho zart:D
    publikované: 13.05.2007 20:54:06 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. booozeee!!
    take fanyniky mat, co chcu iba tvoju orientaciu and body....kravy!! =P ale my take nie sme ze?? :D vieme svoje....neviem preco, ale stale ma napada ten kusanec =))
    a jaredtko, nech je na co chce, stale je upln esuper!! booze, dalsi spevak, z ktoreho nemoozem!! a to asom si povedala, ze s tym skoncim!! noo neda sa svietit!! :D
    publikované: 14.05.2007 11:32:10 | autor: babetka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014