Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...so sweet

...roztomilé obrázky...

Nádherné, že???

 


Wolves/Vlci | stály odkaz

Komentáre

  1. naozaj sweet
    boze...jednoducho na zahryznutie...take zlate......na to sa da pozerat cele hodiny...
    publikované: 20.04.2007 10:24:51 | autor: ZuZana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. prekrasne, majestatne!
    su to uzasne tvory... skoda, ze ludia o nich vedia tak malo a odsudzuju ich. Pochadzam z Dubnice. kde na stanici mladych prirodovedcov chovaju jedneho v klietke 2x2 m2, srdce mi plakalo, ked som ho tam videla trpiet..
    Mam psa- plemeno CANAAN, ktory vyzera ako vlk, je ineligentnejsi ako vsetky ostatne rasy v parku kde ho vencime.. som nanho hrda!
    publikované: 08.09.2007 18:18:10 | autor: jana (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. To jana
    Mas pravdu. Su to uzasne tvory...aj projekt aj prezentaciu na hodinu informatiky som mala o nich. Uz dllhu dobu ma fascinuju a myslim, ze nikdy neprestanu. Dokazala by som sa na nich hodiny len tak pozerat a obdivovat ich. Nenavidim ked im je ublizovane (tak ako aj ostatnym zvieratam samozrejme) a vzdy ked na nich niekto povie skarede slovo mam nejake obranarsky reflex...proste ich uz dlho nosim v srdci. Chovam k nim aj respekt, predsa len su to dravce, a aj lasku. No nedokazala by som vlka chovat v zajati, len pre svoj dobry pocit, ze ho mam pri sebe. Su to tvory nesputane a divoke a ten krasny pocit slobody by som im neodoprela. Preto nerozumiem tomu ako mozu byt chovane v zajati. Co keby sme tak ludi pozatvarali do malych neutulnych klietok? O tejto teme by som mohla pisat...mala som o tyrani zvierat referat na slovencinu.
    Co sa tyka tvojho psa, tak je krasny. Popozerala som si par pics na nete:) aj ked ak mam pravdu povedat, podla mna je kazdy pes krasny. Neznasam ked niekto na nejakeho psa povie, ze je skaredy...to nie je pravda, to len ludia su hlupi(cest vynimkam), ale aj o tom by sa dalo debatit hodiny:). Ja nemozem mat psa a ani nijake ine zviera. Prvy dovod - vela cestujeme a nemal by sa o neho kto starat, iba by bol cele dni sam doma a trpel by. To by som nezniesla. A druhy dovod - podla alergologicky mam alergiu na macaciu a psiu srst (co som velmi nepostrehla) a este na vtacie perie. Inak mame psika v Cechach v Ostrave, je to jazvecik (ale vacsi a dlhosrsty, ma uz 12 rokov a krasnu mahagonovu srst) a je uzasny. Tiez je velmi inteligentny a tvrdohlavy. Strasne ho lubim:).
    Tak uz som sa dostatocne vyrecnila:).
    publikované: 08.09.2007 20:51:32 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Nádherné
    Jooj naozaj prekrásne ^^ sú úplne nádherný :DD ^^
    publikované: 08.08.2011 11:50:47 | autor: Tiegan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014