Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Týmto by som chcela povedať..

(len pre veľmi unudených)

...že mi dneska načisto (aj našpinavo ak chcete) drbe. Prepáčte, ale v poslednej dobe nemám čas na dlhé články, ale čoskoro nejaký pribudne...hádam...aj keď...ako tak nad tým uvažujem, tak vlastne tento blog je môj a je len moja vec, čo do neho pridám a či niečo vôbec pridám, tak čo tu do kelu šantím? Achchch...dneska je deň, ktorý ma úplne psychicky zničil. Dnes ma totálne štve škola, nálady a problémy mojich známych a aj moje, samozrejme, ďalej sa vyskytlo veľa maličkostí, ktoré ma dosť vnútorne rozožrali. DAMNED!!! Mám taký pocit, že ma čoskoro budú vkladať do rakvy. Pretože umriem na stresové vyťaženie, únavu alebo proste na akútny infarkt myokardu (alebo zatrepem nožičkami proste len tak BTW). Alebo sa stane niečo úplne iné, ale cítim v kostiach, že sa môj čas blíži svetelnou rýchlosťou guľového blesku. Okej, trepem, dúfam, že sa až tak rýchlo neblíži...a ak hej, tak "spomaľ, ty cvok!" Odmŕzajú mi horné končatiny...musím urobiť ešte veľa vecí a hlavne učiť sa. Tak teda končím svoj krátky monológ (resp.výlev) svojimi momentálne obľúbenými vetami z jedného filmu: "Jack, don´t be so noisy!" Don´t be such a fucking pussy, Pilot!"


About me | stály odkaz

Komentáre

  1. zlatik,
    ak umres na nasledky stresu,tak potom nech ta pochovaju rozvno vedla mna :) a s tie nalady? to ma mrzi moje..ale tak ak ta to potesi,coraz viac sa nas citi strasne divne v poslednom case..len nech sa nic zle nestane..drz sa zlato,a ak nebudes vlada,podrzime ta my :) seeya
    publikované: 11.09.2007 20:03:53 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014