Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My pals!!!

...obnovujem predošlý článok o kamarátoch...

Tak konečne je tu očakávaný "článok" (resp. očakávaný mojimi kamarátmi). Rozhodla som sa, že sem nebudem písať žiadne výlevy, ani ódy na dané osoby (aby im nebezpečne vysoko nestúplo ego a okrem toho, človek sa nedá dokonale vystihnúť slovami, musíte ho poznať osobne, aby ste vedeli aký je), proste sem len hodím pár fotiek (mám od nich súhlas;) ) a pár viet, o koho sa vlastne jedná. Takže začnime napríklad mojim spolusediacim.

No, tak toto je Ľubo. Sedím s ním od prváku na strednej. Predtým som ho vôbec nepoznala a len čistou náhodou sa stalo, že si chudák nemal kam sadnúť, a tak zamieril ku mne (...teraz to možno ľutuje...muhahaha). Ľudia, ktorí ma poznajú pochopia, keď napíšem, že Ľubo musí byť vážne silná povaha, keď sa zo mňa ešte psychicky nezrútil. Ale som rada, že spolu sedíme;).

A tu je jedna drsná fotka, ktorú mi poslal:-D:

Patrik - chalan, ktorý sedí predomnou a ja cez hodiny musím vytvárať rôzne akrobatické kúsky, aby som videla na tabuľu. No, táto fotka je fotená mobilom, čiže kvalita išla ta-tam. A dá sa povedať, že je fotka už dosť stará, pretože Pafo (tak ho prezývame) už nie je priaznivcom Nirvany (resp. Kurta Cobaina). Teraz sa dal na slobodu zvierat a stal sa skôr veganom ako vegetariánom. Niekedy s ním chodím do útulku a ako dobrovoľníci venčíme psíky, aby neboli neustále zavreté v klietkach. Btw...je hrdý na to, že je narcis. Keď získam lepšíu fotku, tak ju sem uverejním.

Peťa (kebi) - Poznala som ju už na základnej, lenže to len veľmi povrchne. Chodili sme totiž na rovnaký zdravotnícky krúžok. Keď sme sa na strednej dostali do rovnakej triedy spoznala som ju bližšie. Pravdupovediac, myslela som si, že je iná. Vždy na mňa pôsobila extrémne milo, no teraz viem, že je to malý agresor. Samozrejme, milá je, no rozdáva "rany z lásky":). Peťa má dar, že sa dokáže s každým pozhovárať o všetkom. Taktiež rada pomáha ľuďom a miluje ovky;).

(www.kari.blog.sk)

Štewka - je dievča, s ktrorým mám toho veľa spoločného. Ona vie o čom píšem;). Keď sa spolu rozprávame, tak rozoberáme vážne veci, taktiež sa dobre bavíme a aj trepeme. Takže si máme čo povedať vždy. Veci typu -  vtáči chromozóm, cool shushky a mnoho ďalšich sú proste naše. Stretla som sa s ňou až na gympli, no napriek tomu mám pocit, že ju poznám už dosť dlho...

Verka - tiež ju poznam až z gympla, chodíme do rovnakej triedy. Chodíme spolu občas na jógu, len v poslednej dobe nemáme čas, takže to dosť zanedbávame. No verím, že sa to zlepší. Zaujíma sa o také temnejšie veci, podobne ako ja. Venuje sa kresleniu a musím povedať, že má talent. Už sa teším, keď si niekedy zbalíme pár maliarskym pomôcok a odtrepeme sa spolu na židovský cintorín a budeme kresliť.

(www.vera.blog.sk)

Zlatka - nahodila zaujímavú face;). Zlatka doslova patrí do rodiny - sme sesternice z druhého kolena. Je to úžasná osoba, ktorá ovplýva nezvyčajným intelektom. Často ju zvyknem otravovať, no ona mi vždy pomôže a to si cením. Chodíme spolu do jednej triedy a zvláštne je, že napriek tomu, že sme rodina, spoznali sme sa až vďaka gymnáziu.

(www.aurka.blog.sk)

Mišo - je vážne super chalan. Taká naša kocka, ktorá má rada kocky ako také - jeho mp3 prehrávač má tvar kocky, rád kreslí kocky (prvá jeho kresba, ktorá sa ocitla v mojom zošite, bola práve kocka) a on sám je kocka (teda, pokiaľ si odmyslíme posledných pár dní, keď sa z Miša stal rebel:D ). Taktiež podlieha čajovej mánii, takže keď máte problém zastihnúť ho, tak stačí zájsť do čajovne;). Počúva takú tvrdšiu muziku, ktorá lahodí aj môjmu uchu:). A ešte treba dodať, že je to chlípnik prvého stupňa:D, ale aj preto ho máme tak radi;).

(www.teafoos.blog.sk)

 Peter - prípadne "úchylný Španiel" ako ho niektorí občas nazvú. Peter je chalan, ktorý podlieha chvíľkovým mániám (no nepredstavujte si pod tým niečo typu: "Fičím na Tokio Hotel."). On o sebe hovorí, že kreslenie je jediná vec, na ktorú nemá talent - to by vám mohlo naznačiť, že má tak trochu narcistické sklony. Učí sa hrať na klavír a veru mu to aj ide, hlavne keď hrá podľa ucha a nie podľa nôt. Tvrdí o sebe, že je dobrý herec (resp. dobrý klamár) - je to dosť možné. Dalo by sa o ňom napísať ešte veľa vecí, no sľúbila som, že budem čo najstručnejšia. Takže už len posledná vec: Je to taký blázonko.

(www.pierre.blog.sk)

Niekomu ten make-up môže pripomenúť Jacka Skelingtona...

Piho - chalan, ktorý je úprimný a podľa jeho slov vraj čudný. Páčia sa mu veci iné ako ostatným, a práve preto sa možno pokladá za čudáka. No ja ho tak neberiem. Každý má rad predsa niečo iné. Má veľkú fantáziu a predstavivosť a aj to je dôvod, prečo si občas spolu zahráme RPG.

BTW...keď sme boli v BB, drzo mi ukradol môj (resp. sestrin) klobúk;).

Ďalej by som asi mohla spomenúť moju bývalú spolužiačku Queiu (Anku) - o nej si môžete niečo prečítať v predchádzajúcom článku o priateľoch a keďže nemám jej fotku, nejdem sa rozpisovať. Potom ešte Peťu, ktorej fotku tiež nemám, ale mám ju rada, takže ju radím k svojim kamarátom. A ešte aby som nezabudla na Kikušku, ktorej fotku mám len vo veľmi zlej kvalite. No mám ju rada, pretože je naozaj skvelá. Tak, dúfam, že som na nikoho nezabudla, to by ma fakt mrzelo...


About me | stály odkaz

Komentáre

  1. jeeej
    :) To bolo od Teba mile, dakujem(e)
    :D len to s mojim "talentom" nemusis tolko prehanat, je to dost bieda... mozno by to bolo lepsie, keby sa to v nizsom veku nezanedbalo... ktovie:)
    publikované: 25.11.2007 23:20:10 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nice :)
    som encakal ze vytiahnes toho Skelingtona na mna
    publikované: 25.11.2007 23:33:16 | autor: Pierre (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. JUUUUHA
    Zena to mas z kade tu fotku ved tu nemam ani ja :DDDD no nevadi... tak ako si to pekne vystihla aj ja mam taky pocit...tak som rada ze si to konecne dokoncila ;)......taky vtaci chromozom je predsa aky super....juuuuj a uz som skoro aj zabudla na slovko cool...clovek by si povedal ze je to normalne slovo ale my predsa vieme vsak ty moja cool shushka :PPP....takze celkove zhodnotenie tohto clanku je dobre ;) az na tu moju fotku ktoru ani neviem ze taku mam ale je docela dobra takze ti to odpustam ;) :D
    publikované: 26.11.2007 16:06:12 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. sorry..
    ..ludia ale ja si to vazne nemozem odpustit,tak Lubkova fotka prekonala vsetky :D:D:D:D (okrem tej mojej pravdaze)..a mne taku ani neposlal,nema ma uz rad :(
    lubim ta bejby a dakujem :P (ked ta zajtra uvidim,dostanes "ranu z lasky" :P)see ya
    publikované: 26.11.2007 21:12:19 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. dikes ziena
    vidim, ze si vybrala tu najkrajsiu fotku :D
    publikované: 07.12.2007 21:21:25 | autor: aurka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Nie, nie...
    ... ja nemôžem:D.
    Niektoré fotky sú fakt drsné. Vydarené;).
    publikované: 14.12.2007 17:31:19 | autor: LadyOfDarkness (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. all juden
    takze toto je vas zoznamovaci portaal aha :D:D:D
    publikované: 09.05.2009 08:30:57 | autor: miso (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014