Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo nemám tie prekliate lístky?!

...pýtam sa sama seba čím ďalej tým viac...PREČO???!!!

Ach, sakra!!! Prečo? Prečo? Prečo? Prečo, do pekla, nemám lístky na koncert, ktorý bude v Prahe???!!! Ja tomu nerozumiem, veď tam budú vystupovať dve famózne skupiny!!! Sakra!!! Ako si môžem nechať újsť koncert Linkin Park, kde budú ako hostia vystupovať 30 seconds to Mars???!!! Ja nechapem, nechapem....do kelu:(...!!! Veď obe tie skupiny ľúbim!!! A to som sa vyhrážala, že keď LP prídu niekde blízko, tak bez váhania pofičm. A to som ani nesnívala o tom, že by tam vystupovali aj 30 seconds to Mars!!! Veď je to dvojitý super zážitok!!! Ja vôbec neviem, prečo tie lístky nemám:(... a ako veľmi by som ich chcela, to je z tohto článku asi každému jasne... DAMNED!!!

Damned! Ja nechápem prečo...a ja som sa tie lístky ani nesnažila zohnať...len teraz si uvedomujem, čo som spravila...veď to mohlo byť také úžasné...také skvelé...zážitok na celý život...:(

Viem...možno ma to vzalo až príliš, ale tak to cítim...


About me | stály odkaz

Komentáre

  1. nieeeee
    ani ja tie prekliate listky nemam....joj...ja tiez zboznujem LP aj 30 Secons to Mars...dopekla......
    publikované: 11.05.2007 22:54:22 | autor: artemis (e-mail, web, autorizovaný)
  2. DO FAKAAAAA!!
    VIES AKO MA TO SRALO??!! HROZNEEE!! VED KED MI ZLATKA NAPISALA, ZE SU TIE KONCERTY, TAK SOM SA NORMALNE ROZPLAKALA!! =)) ALE NE VELMO ZASE HEEJ??!! BABY, ALE MY MUSIM ENA DAKY IST!! NANY SKUS PREHOVORIT RODKACOV ASPON DO CEKSA, LAEBO RAKUSKA!! VED TO JE CELKOM BLIZKO!! A ESTE K TOMU BY SLA AJ ZLATKA URCITE SO SESTROU....TAKZE BY TA SKOR PUSTILI NIE??
    publikované: 13.05.2007 17:20:19 | autor: bebushka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014