Blood & Gold

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blood and Chocolate/Krv ako čokoláda

Film sa odohráva v modernej Bukurešti a rozpráva príbeh 19-ročnej Vivian Gandillon, ktorá strávila celý svoj život behom za pravdou - že je vlkolak...

 

    BLOOD AND CHOCOLATE

KRV AKO ČOKLÁDA

Vo filme Blood and Chocolate hrajú Agnes Bruckner (seriál 24 hodín), Hugh Dancy (Základný inštinkt 2) a Olivier Martinez (Zlodej životov) a je režírovaný nezávislou nemeckou režisérkou Katjou von Garnier (Bandits)

Film sa odohráva v modernej Bukurešti a rozpráva príbeh 19-ročnej Vivian Gandillon (Agnes Bruckner), ktorá strávila celý svoj život behom za pravdou - že je vlkolak. Keď ale pocíti náklonnosť k americkému umelcovi, ktorý navštívil mesto, hrozí jej vyhnanstvo z jej vlastnej tajnej rodinnej spoločnosti. Musí si vybrať medzi láskou k outsiderovi alebo zradou taj ného sľubu svojej rodiny.

 

Môj názor:

Keď som tento film uvidela vo videopožičovni hneď som vedela, že ho musím vidieť. Síce som mala také tušenie, že to nebude nič moc, keďže to malo byť od tvorcov Underworld - síce mám ten film rada, ale sú tam isté veci, ktoré mi vadia. No aj tak som sa na ten film tešila, už len z toho dôvodu, že milujem vlkov - a tam ich bolo veľaaaa:). Tak som si teda ten film pozrela a bola som milo prekvapená. Vlci boli úžasní, herci skvelí, dej takisto výborný... Páčila sa mi Agnes Bruckner, ktorá stvárnila hlavnú postavu Vivian, bola naozaj skvelá - tajomná, záhadná, drsná aj nežná - ako pravá vlčica. Vyžarovala z nej nejaká iskra, ktorá tomu filmu dodávala príjemnú atmosféru. Potom ma zaujal Olivier Martinez s úžasným prízvukom a pichľavými očami. Rodený vodca svorky. Herca do tejto úlohy teda trafili;). Ďalej Bryan Dick (Rafe), ktorý mal každé oko iné:P. A samozrejme Hugh Dancy (Aiden), ktorý nádherne kreslil:). Aj keď...ak mám pravdu povedať (resp. napísať), najväčší pôžitok malo moje srdce asi z tých famóznych vlkov. Tí boli dokonalí:). Ale celkovo sa mi páčilo spracovanie filmu, aj jednotlivé scény. Takže tento film rozhodne stojí za pozretie. ODPORÚČAM!!!

 


Filmy/Seriály | stály odkaz

Komentáre

  1. jeeeeeeeeej
    ved na tento film som cela ist do kina,diky naty.....uz sa nan tesiiiiiim
    publikované: 17.08.2007 14:55:52 | autor: Zuzana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Dneska som na to videla uputavku na jednom dvdcku pred filmom :) Vyzeralo to celkom dobje, a ked ete aj ty odporucas..
    publikované: 17.08.2007 17:09:03 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Horory
    publikované: 24.02.2013 21:23:27 | autor: Taras (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014